Bitte benutzen Sie diese Referenz, um auf diese Ressource zu verweisen: doi:10.22028/D291-27004
Titel: Review : Word of mouth : what we talk about when we talk about food, by Priscilla Parkhurst Ferguson
VerfasserIn: Gerhardt, Cornelia
Sprache: Englisch
Titel: Gastronomica : The journal of critical food studies
Bandnummer: 16(1)
Seiten: 106
Erscheinungsjahr: 2016
DDC-Sachgruppe: 300 Sozialwissenschaften, Soziologie, Anthropologie
400 Sprache, Linguistik
Dokumenttyp: Journalartikel / Zeitschriftenartikel
Abstract: In Word of Mouth: What We Talk About When We Talk About Food, sociology professor Priscilla Parkhurst Ferguson explores a variety of texts, such as menus, movies, children’s stories, and comic strips, that are relevant to diverse aspects of the culinary cultures of the United States and France. Her cultural reading looks for “the telling example, the vivid illustration, and the revelatory quote” (p.xix) to find the exemplary and construct social relations, i.e., structures, in the food world.
DOI der Erstveröffentlichung: 10.1525/gfc.2016.16.1.106
Link zu diesem Datensatz: urn:nbn:de:bsz:291-scidok-ds-270047
hdl:20.500.11880/27132
http://dx.doi.org/10.22028/D291-27004
Datum des Eintrags: 25-Jul-2018
Fakultät: P - Philosophische Fakultät
Fachrichtung: P - Anglistik, Amerikanistik und Anglophone Kulturen
Sammlung:SciDok - Der Wissenschaftsserver der Universität des Saarlandes

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